Maatwerk interieursvoor specialisten

Voor een medisch specialist kan Intra Interieurbouw diverse maatwerk oplossingen bieden. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van slaapzalen, behandelkamers, wachtkamers en personeelsruimten maar ook aan balies, kastenwanden, keukens en tafels. Welk onderdeel u ook op maat wil laten maken, wij zorgen voor een deskundige realisatie en een uniek eindresultaat.

Lees meer

Specialiteiten komen samen

In een maatwerk traject voor een medisch specialist komen veel specialiteiten van Intra Interieurbouw samen. Enerzijds is het soort materiaal ontzettend belangrijk, deze moet duurzaam en hygiënisch zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de montage tijd ter plaatse zo kort mogelijk is om de hinder in de praktijk of winkel te minimaliseren. Intra Interieurbouw maakt zowel producten in serie en per stuk. Onze werkplaats is hier dan ook op ingericht en zo kunnen wij het maken van bijvoorbeeld een grote serie kasten en een balie prima combineren.

Onderscheidend in aandacht

Misschien maakt onze onverdeelde aandacht voor onze opdrachtgever nog wel het meeste verschil. Door lijnen kort te houden en echt mee te denken met de wensen en randvoorwaarden proberen wij iedere dag weer het verschil te maken. Naast dat wij vakkundig zijn beschikken wij ook over een hoge dosis creativiteit waarmee wij voor uw project het verschil kunnen maken, net dat stapje verder meedenken en zo tot praktische oplossingen komen, daar worden wij blij van en onze opdrachtgevers meestal ook.

Samenwerken zit in ons bloed

Het realiseren van een nieuw interieur voor een medisch specialist is meestal onderdeel van een grotere verbouwing. Mede daarom werken wij vaak en graag met aannemers en architecten samen. In zo een samenwerking is het van belang om duidelijke afspraken te maken en de planning op elkaar af te stemmen. Zo werken wij samen en komen wij tot een optimaal eindresultaat.

Direct contact met onze expert?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?Neem contact met op, wij vertellen u graag meer.

Advies gesprek aanvragen

Onze Klanten