Intra Interieurbouw

Intra Interieurbouw werkt al ruim 30 jaar aan de mooiste interieurprojecten voor verschillende opdrachtgevers. Of we nu samenwerken met de aannemer, een interieurarchitect of rechtstreeks met een zorginstelling of ziekenhuis, wij bouwen aan uw wensen. We koppelen onze kennis en ervaring aan uw eisen, uw wensen én aan uw budget. Deze vertalen we zo praktisch, creatief en flexibel mogelijk.

Alles onder één dak

Bij Intra Interieurbouw nemen wij het gehele interieurbouw traject uit handen. Van 3D tekening en realisatie tot de daadwerkelijke plaatsing op de eindlocatie, alles gebeurd in onze eigenwerkplaats en met ons eigen team. Hierdoor zijn wij snel, secuur en bieden wij een geweldige kwaliteit.

Onze adviseurs denken graag mee om uw interieur vraagstuk optimaal op te lossen.

Korte lijnenduidelijke afspraken

Samenwerken met opdrachtgevers, aannemers en architecten doen wij iedere dag. Het maken van afspraken en een strakke planning is hierbij een must. Daarnaast vinden wij het fijn om de lijntjes kort te houden en het contact toegankelijk. Wij zijn ontzettend gemotiveerd om voor nieuwe opdrachtgevers de mooiste zorg project te realiseren.

onze Vakmensen